Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de reabilitare stradală în Constanţa (galerie foto)

ro

07 Oct, 2019 09:53 1833 Marime text
În această săptămână, angajații SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

Conform graficului de lucru, se reabilitează carosabilul pe strada Mircea Berbereanu, pe strada Peneș Curcanul, pe strada Micșunelelor, între strada Mugurului și sediul Secției Nr. 5 de Poliție și pe strada Mihai Viteazul, între strada Traian și strada Ferdinand. 

Pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella, Dumitru Kiriac și Cella Delavrancea se amenajează trama stradală.

Tot în această săptămână, Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a parcărilor rezidențiale. Echipele administratorului drumului public consolidează infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22. 

Suprafața de teren este acoperită cu mai multe straturi de piatră și se montează borduri pentru ca în cel mai scurt timp să fie turnat covorul asfaltic.
De asemenea, se amenajează noi parcări pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

Continuă trasarea marcajelor rutiere în zona trecerilor de pietoni și se dezafectează cablurile neetichetate pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii