Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă desființarea panourilor publicitare de pe bulevardele Tomis, Mamaia și Aurel Vlaicu din municipiul Constanța

ro

20 Mar, 2020 00:00 2783 Marime text

Societatea Seaview Media continuă desființarea mai multor panouri publicitare amplasate în municipiul Constanța, după ce contractul dintre Primăria Constanța și Seaview Media a expirat în vara anului trecut.

La acel moment, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Adriana Deoancă, spunea că deoarece pe domeniul public și privat al municipiului sunt amplasate 646 de panouri publicitare și 38 de panouri verticale pe stâlpi iar pentru mesh-urile din Constanța, poziționate numai pe domeniul privat nu există o evidență clară, procedura de eliberare a domeniul public de către Seaview Media va dura câteva luni.
Însă societatea trebuie să obțină autorizații de desființare pentru aceste panouri și ulterior să readucă domeniul public la starea inițială.
Primăria municipiului Constanța a emis ieri mai multe certificate de urbanism pentru desființarea unor panouri publicitare deținute de Seaview Media SRL pe bulevardul Mamaia, bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul Tomis.

Vă reamintim, în anul 2004, fostul primar la municipiului Constanța, Radu Mazăre, a semnat un contract de colaborare cu o singură firmă, care a obținut monopolul pe întreaga activitate de afișaj, reclamă și publicitate pe domeniul public și privat al municipiului Constanța. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 15 ani. Părțile semnatare au fost Municipiul Constanța, prin Radu Ștefan Mazăre, și SC Seaview Media SRL SRL, prin administrator unic Alina Elena Iacovici. 
Obiectul contractului, ce s-a aflat în vigoare până pe 2 iulie 2019, îl reprezenta realizarea, în comun, a activității de afișaj, reclamă și publicitate pe domeniul public și privat al municipiului Constanța. Prin activitatea de reclamă și publicitate se înțelegea, conform contractului, „orice formă de promovare a unui produs, serviciu sau activitate, sampling“. 
Conform datelor de la Registrul Comerțului, firma Seaview Media SRL a fost înființată în 2000 și are sediul social în Constanța. Capitalul social, de 2.000 de lei, este deținut de Elena Geraldina Neagoe, cu 1%, Carmen Antoanela Stăncescu - 1%, Emilian Schwartzenberg, cu 38%, Sorin Ionuț Barbu, cu 55%, și Oana Mihaela Schwartzenberg, cu 5% din capital. Administratorul firmei, care desfășoară activități ale agențiilor de publicitate și servicii de reprezentare media, este Sorin Ionuț Barbu. 


Citește și:
 
Seaview Media desființează mai multe panouri publicitare amplasate în municipiul Constanța

Au fost emise certificatele de urbanism Seaview Media începe degajarea domeniului public de panouri publicitare și mesh-uri

Contractul de panotaj din municipiul Constanța s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-și desființeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii