Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă demersurile pentru cele două creșe noi, construite prin CNI la Constanța. Ce au decis consilierii locali

ro

23 Oct, 2021 00:00 1610 Marime text
  • Vor fi construite două creșe noi la Constanța
 
Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, vineri,  22 octombrie 2021. În urma votului consilierilor, două creșe vor fi construite în municipiul Constanța, una pe bd. Aurel Vlaicu și una pe strada Tineretului. 
 
Proiectul privind predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" SA a amplasamentului  și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect pilot - Construire „Creșă mare” din municipiul Constanța, B-dul Aurel Vlaicu, zona Târg săptămânal a fost votat cu 27 de voturi pentru. Iar proiectul privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" SA a amplasamentului  și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect pilot - Construire „Creșă mică” din municipiul Constanța, str. Tineretului nr. 23 a fost votat de toți consilierii prezenți la ședință. 
 
 
Cum vor arăta noile creșe din Constanța
 
Amintim că la mijlocul lunii septembrie, Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe - una mare și una mică. În ședința extraordinară a Consiliului Local de la începutul lunii septembrie a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Acolo urmează să fie construită creșa mare, care va avea 110 locuri, iar creșa mică, de 40 de locuri, va fi ridicată în locul fostei cantine sociale din cartierul Palazu Mare, pe strada Tineretului. Clădirile vor avea, pe lângă sălile în care cei mici vor face primii pași în viața socială, spații verzi generoase, locuri de joacă, săli de mese și bucătării proprii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

LIVE TEXT Astăzi este ședință extraordinară a Consiliului Local municipal Constanța

CNI va demara lucrările de construire a două creșe în municipiul Constanța. Primăria se ocupă de studii de specialitate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii