Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă căutările bărbatului căzut cu stivuitorul în Portul Constanța (galerie foto+video)

ro

11 Dec, 2019 15:18 2336 Marime text

S-au reluat căutările bărbatului căzut cu stivuitorul în Portul Constanța, Dana 79. 

Pe digul de Nord, acolo unde se efectuează căutările se află SMURD-ul. Nici până la această oră, bărbatul nu a fost găsit. 

Amintim că, luni, 9 decembrie, un accident de muncă a avut loc în Dana 79, din Portul Constanţa. Un motostivuitor a căzut cu tot cu persoana care îl manevra în apă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină, ajungând la faţa locului o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, o ambarcaţiune CBRN şi au fost prealertaţi scafandrii.
 
La câteva minute mai târziu de la alertă, scafandri ISU, MApN şi ARSVOM au căutat trupul bărbatului. Apa are o adâncime de aproximativ 21 de metri.
 
Contactat telefonic, Gabriel Daraban, director economic al societăţii, a făcut mai multe precizări pentru cotidianul ZIUA de Constanţa. „Este vorba de angajatul unei firme contractate de către Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, care efectua lucrări. Societatea, alături de APC, a solicitat acordul nostru de acces pentru a efectua lucrări în Dana 79. Acolo erau montaţi tranchete”, a punctat directorul economic.

Citește și: Scafandrii militari au participat la căutarea bărbatului căzut cu stivuitorul în Portul Constanța (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii