Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestație la licitația organizată de ARSVOM. Ce a decis CNSC

ro

30 Jan, 2021 00:00 1436 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a soluționat o contestație depusă de o firmă din Galați
  • De altfel, licitația era organizată de către ARSVOM
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia cu numărul 189/C3/2884 din data de 27.01.2021 privind o licitație organizată de Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.
 
Prin contestația FN (fără număr de înregistrare la emitent), înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sub nr. 56813/22.12.2020, înaintată de Casido SRL, cu sediul în Brăila, str. Golești, județul Brăila, reprezentată convențional prin SCA Vasile și Asociații, cu sediul în București, str. Ioan Bianu, formulată împotriva deciziei de anulare a procedurii simplificate organizată de autoritatea contractantă Agenția Română De Salvare a Vieții Omenești pe Mare, cu sediul în Constanța, Incintă port nr. dana 78, județul Constanța, în vederea atribuirii contractului de „Servicii elaborare studiu de fezabilitate Centru de căutare și salvare Mangalia”, ce a fost inițiată cu anunțul de participare simplificat nr. SCN1078815/16.11.2020, s-a solicitat anularea acesteia și obligarea autorității contractante la continuarea procedurii de atribuire, prin aplicarea criteriului de atribuire ofertelor admisibile depuse în procedură.
 
Totodată, contestatoarea solicită cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat, în cuantum de 1.500 lei. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar,
 
CNSC a decis următoarele: „Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Casido SRL, în contradictoriu cu Agenția Română De Salvare A Vieții Omenești Pe Mare, inclusiv cererea de acordare a cheltuielilor de judecată și menține decizia de anulare a procedurii. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) și art. 29 din Legea nr. 101/2016, cu modificările la zi”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii