Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piaţă. Primăria Constanţa cumpără consumabile

ro

10 Mar, 2018 00:00 1220 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze hârtie pentru copiatoare, imprimante şi faxuri. În cadrul unei consultări de piaţă, se solicită ofertă de preţ privind achiziţia de hârtie A4 şi A3 pentru copiatoare, imprimante  şi faxuri, cu respectarea datelor tehnice, în vederea determinării valorii estimate.
 
Furnizorul are obligaţia de a ambala produsele în aşa fel încât să ajungă în bună stare la beneficiar. Hârtia va fi livrată în ambalajele originale în cutii a câte cinci topuri (un top/500 file). El va livra produsele la sediul Primăriei Constanţa, fără costuri suplimentare.
 
Ofertantul va prezenta certificate de conformitate a produselor conform OG 34/2005 şi OMTCT 2135/2005. Oferta tehnică şi caracteristicile vor fi prezentate sub formă de tabel, cu caracteristicile ofertate comparativ cu caracteristicile solicitate, şi va evidenţia  sortimentul de hârtie ofertat. Pentru a dovedi conformitatea cu specificaţiile tehnice şi caracteristicile solicitate, oferta tehnică va fi însoţită de un document emis de producător sau de o instituţie abilitată în acest sens.
 
Oferta financiară va fi prezentată în preţuri unitare (lei/top) şi la valoarea totală, se arată în anunţul Primăriei. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preţ şi oferte tehnice, cu respectarea prezentului anunţ, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, până la data de 13.03.2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii