Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Dorian Popa, vlogger, actor, cântăreț, vedetă de televiziune și jurat și-a deschis o nouă afacere

ro

13 Jun, 2020 00:00 3612 Marime text
  • Dorian Popa a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band și-a deschis o nouă afacere
  • În ultimii ani, Popa (31 de ani) și-a investit banii câștigați în showbiz  în casa visurilor lui dar și în diverse business-uri
  • Alături de mama sa, Luminița, alături de care a concurat și în reality-show-ul "Asia Express" a înregistrat Dorian Popa Free SRL
  • Constănțeanul, apare drept unul dintre fondatorii societății Avian Beauty Box SRL, alături de alte două persoane, se ocupă și de un site de produse personalizate în plină dezvoltare

În ultimii ani, Dorian Popa (31 de ani) și-a investit banii câștigați în showbiz  în casa visurilor lui dar și în afaceri.
Alături de mama sa, Luminița, alături de care a concurat și în reality-show-ul "Asia Express", Popa și-a mai înregistrat o firmă.
Potrivit Monitorului Oficial al României, directorul Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății comerciale Dorian Popa Free SRL.
Societatea are  sediul social în satul Domnești, comuna Domnești, județul Ilfov, acolo unde locuiește artistul iar domeniul principal de activitate sunt activități de creație interpretare artistică.
Capitalul social este de 200 de lei iar membri fondatori sunt Luminița Popa, mama sa, care locuiește în Constanța și este profesor la CAN “Regina Maria” și bineînețeles, Dorian-Laurențiu Popa. Artistul este cel care administrează noua afacere.
Constănțeanul, apare drept unul dintre fondatorii societății Avian Beauty Box SRL, alături de alte două persoane, se ocupă și de un site de produse personalizate în plină dezvoltare și este acționar și în SC Dorian Popa Show SRL.
Pentru cei care nu-și mai amintesc, Dorian Popa a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band.
Dorian Popa, care face și vlog, este actor și cântăreț, dar și vedetă de televiziune, jurat în cadrul emisiunii “Next Star”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii