Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Bușu Cristian a demisionat din funcția de președinte al societății Societății SC Flaros SA (document)

ro

04 Dec, 2019 13:40 2640 Marime text

Prin Adresa primita la societate cu nr. 273/04.12.2019, Bușu Cristian a renuntat din motive personale la mandatul de presedinte si membru al Consiliului de Administratie al Societății S.C. Flaros SA. 

În secțiunea Docuemnte , puteți consulta demisia lui Bușu Cristian la mandatul de presedinte si membru al Consiliului de Administratie al Societății S.C. Flaros SA. 

Amintim că, Consiliul de Administraţie al Argus SA, cu sediul social în Constanţa, compus din Anina Radu şi Doru Dorel Patraşcu, a luat în şedinţa din data de 20.08.2019 unele decizii, cu unanimitate de voturi.

Acţionarii au mai aprobat pornirea acţiunii în răspundere contra lui Cristian Buşu, administrator/preşedinte al Consiliului de Administraţie al Argus SA Constanţa, „pentru prejudiciul creat societăţii prin încălcarea îndatoririlor faţă de societate prin folosirea cu rea-credinţă a bunurilor societăţii, a poziţiei şi influenţei date de calitatea sa de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Argus SA, deturnând interesul societăţii în interes propriu sau al altei persoane“, potrivit deciziei Adunării Generale a Consiliului de Administraţie al societăţii.

Se aprobă împuternicirea directorului general al societăţii pentru exercitarea acţiunii în răspundere împotriva administratorului Buşu Cristian, în vederea recuperării prejudiciului creat. Valoarea prejudiciului creat va fi stabilită prin contractarea unei expertize contabile externe. Ca urmare a aprobării de către Adunarea Generală Ordinară a pornirii acţiunii în răspundere împotriva lui Cristian Buşu, încetează de drept calitatea de administrator a acestuia la Argus SA Constanţa.  Emilian-Mihai Niculescu, director general, a fost împuternicit pentru semnarea şi ducerea la îndeplinire a hotărârilor AGOA şi îndeplinirea tuturor formalităţilor pentru înregistrarea menţiunilor la Registrul Comerţului.

  


Citește și: Mandatul de administrator al lui Cristian Buşu la Argus SA Constanţa a încetat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii