Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Iuliana Puşchilă, printre marii finalişti de la Vocea României

ro

19 Dec, 2011 00:00 3388 Marime text
cap_9.jpgCristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan, patru voci uluitoare, puternice, a căror evoluţie a fost spectaculoasă, sunt marii finalişti care au rămas în lupta pentru cel mai râvnit titlu al momentului şi pentru premiul în valoare de 100.000 de euro.

Horia Brenciu chiar a ţinut să precizeze despre Iuliana că ea nu este doar Vocea României, ci vocea unei generaţii, felicitând-o încă o data pe tânăra de doar 16 ani pentru felul în care s-a prezentat în acest concurs şi amintindu-le telespectatorilor că Iuliana Puşchilă e un fenomen şi trebuie tratat ca atare. Iuliana Puşchilă locuieşte în Mangalia. Ea cântă de la opt ani şi se poate lăuda cu un palmares impresionant, care constă în apariţii de excepţie, încununate cu trofee şi premii pe scenele festivalurilor de muzică uşoară din ţară. În 2009, ea a câştigat Trofeul „Cerbul de Argint" la Festivalul „Cerbul de Aur Junior" de la Piatra-Neamţ, trofeul Festivalului „Ghiocelul de Argint" de la Bârlad şi locul al II-lea la Festivalul „Mamaia Copiilor".

iuliana_puschila_-_sursa_foto_libertatea.ro.jpg

Mihai Trăistariu a fost cel care a remarcat-o în 2007 şi a distins-o cu premiul care îi poartă numele. În 2009, la Gala Premiilor Radio Constanţa, Iuliana a cântat în duet cu Mihai Trăistariu pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski". Acestor distincţii li se adaugă alte performanţe, precum Trofeul Festivalului „Mlădiţe dunărene" (2006, Hârşova), Trofeul Festivalului „Steluţele Mării" (2006, Constanţa), Trofeul Festivalului „Delfinul de Mare" (2007, Cumpăna) şi Trofeul Festivalului Naţional „Remember" (2008). Pentru activitatea muzicală desfăşurată în 2008, primarul municipiului Mangalia a distins-o pe Iuliana cu titlul „Tinere talente", în cadrul „Galei Superlativelor". Iuliana se pregăteşte cu profesorul Theodor Rădulescu, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Constanţa. În paralel cu activitatea de solist vocal, studiază pianul şi chitara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii