Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

constantanoastra.ro Antimineriada

ro

23 Jan, 2017 08:32 2335 Marime text
30.000 de oameni care au protestat ieri în capitală, alte mii care au ieşit în stradă în Constanţa şi în alte mari oraşe ale ţării pentru a proteja PAŞNIC ordinea de drept în România, un preşedinte ales de popor care a recunoscut şi a susţinut justeţea acţiunii manifestanţilor m-au făcut să fiu mândră, pentru prima oară după multă vreme, că m-am născut şi trăiesc în România, scrie constantanoastra.ro.

Nu mi-a trecut, însă, îngrijorarea că guvernul PSD va sfida voinţa evidentă a românilor şi va adopta cele două ordonanţe banditeşti, care scot corupţii din puşcării şi îi scapă pe hoţii care nu au ajuns încă să fie închişi. Pentru că este singura lor şansă de a modifica legile în acest sens, după ce s-a întâmplat ieri.

Manipularea a atins ieri o culme, prin nonsensurile şi minciunile ordinare, chiar amuzante pe alocuri, colportate de televiziunea RTV, de diverşi propagandişti şi de preşedintele PSD.

Întâi am auzit afirmaţia cretină că oamenii participanţi la miting au fost plătiţi cu 100 de lei, copiii, cu 50, iar câinii cu 30, dezvoltată apoi, din teren, de fosta jurnalistă Corina Drăgotescu, printr-un discurs suprarealist în care făcea apel la studii (?!) despre manifestaţiile nonviolente şi la experienţa ei de o viaţă.

Apoi am văzut o fotografie care fusese mediatizată după mitingul COLECTIV, cu o femeie ce manifesta ţinând un carton în mâini, trucată acum în aşa fel încât inscripţia „Rock this country” de pe carton era înlocuită cu una care, pe lângă că instiga la violenţă, făcea legătura şi cu incendiul de la Bamboo: „Dăm foc ţării dacă e nevoie”. Ultima bârfă ordinară, pe care te miri că cineva în toate minţile ar putea-o înghiţi, e că focul a fost pus în club de oamenii lui Iohannis.

Autor: Alina Ioana Vasiliu

Materialul complet poate fi citit pe constantanoastra.ro.
 
Sursa text: constantanoastra.ro
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii