Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Traficul a fost reorganizat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii

ro

29 Oct, 2021 15:06 1869 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța anunță că bulevardul Mamaia are de astăzi o nouă configurație pe sectorul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. 
Astfel, breșa situată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii a fost desființată, după ce au fost create noi bretele de întoarcere în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului I.P.J. Constanța pentru eliminarea punctelor de trafic și fluidizarea traficului rutier. Scuarul median a fost prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Suprafața carosabilă din zona scuarului median a fost decopertată și au fost amplasate bordurile care delimitează spațiul nou-creat.

Lucrările de frezare a carosabilului continuă în această noapte pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Se intervine pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:00-05:00.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii