Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Taximetrist amendat după ce a intrat cu mașina în zona de promenadă din stațiunea Mamaia

ro

30 Aug, 2021 15:41 1798 Marime text
  • Polițiștii locali l-au identificat în scurt timp și a fost sancționat conform Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 republicat privind circulația pe drumurile publice. 
A intrat cu mașina în zona de promenadă din stațiunea Mamaia, probabil pentru a-și aduce clienții cât mai aproape de magazinele din stațiune.

„Unii dintre taximetriștii constănțeni funcționează după propriile reguli. După ce săptămâna trecută vă prezentam povestea șoferului de taxi care a refuzat să preia clienți, acum vă prezentăm un taximetrist, care nu numai că nu a refuzat clienții, ba mai mult, a fost dispus să încalce regulile de circulație pentru ei”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

 
Polițiștii locali l-au identificat în scurt timp și a fost sancționat conform Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 republicat privind circulația pe drumurile publice. 
 

„Dacă sunteți martorii unor astfel de incidente vă rugăm să anunțați Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922”, au mai adăugat aceștia.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii