Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța S-a stins din viață medicul Gabriela Lilios!

ro

17 Jan, 2021 13:38 11073 Marime text
  • S-a stins din viață medicul de familie Gabriela Lilios!
Medicul de familie și conf. univ. dr. Gabriela Lilios s-a stins din viață la 53 de ani, în urma unei lungi lupte cu o boală nemiloasă.

Conf. univ. dr. Gabriela Lilios a susținut cursuri din anul 2007 în cadrul Facultății de Farmacie a Universităţii „Ovidius”.

 

„Seria tragediilor a continuat cu moartea colegei noastre Dr. Gabriela Lilios, dupa o lupta si o suferinta indelungata si nedreapta cu o boala cumplita. Gabriela era un extraordinar medic de familie si Conferentiar Universitar la Facultatea de Farmacie la Universitatea Ovidius, disciplinele Fiziologie si Fiziopatologie. Era carismatica, desteapta, frumoasa, plina de energie, luptatoare, un om bun si saritor la nevoie. Gabriela este depusa la Casa Clares la Cimitirul Central pentru cine doreste sa isi ia ramas bun de la ea iar luni va fi inmormantarea. Drum lin, draga prietena!”, a postat Ramona S. pe Facebook.

Pe Facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe. Redăm câteva dintre acestea:

„Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”

”Condoleanțe! Dumnezeu sa o ierte!!”

„Dumnezeu sa o odihnească! Condoleanțe familiei!”

„Condoleanțe familiei și putere de a merge mai departe”

„Drum lin spre îngeri! Condoleanțe familiei!”
 

Iată mesajul transmis de reprezentanții Universității Ovidius din Constanța:

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului conf. univ. dr. Gabriela Lilios, din cadrul Facultății de Farmacie.



Cu o importantă activitate profesională didactică și de cercetare, desfășurată timp de 13 ani în cadrul acestei facultăți, conf. univ. dr. Gabriela Lilios a publicat 12 cărți la edituri recunoscute atât în țară, cât și în străinătate, precum și un număr important de articole științifice, cu impact la nivel internațional și național.

Conf. univ. dr. Gabriela Lilios s-a remarcat prin contribuția semnificativă în realizarea de colaborări internaționale, fiind, de asemenea, membru în organizații științifice și profesionale de prestigiu din țară și de peste hotare.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii