Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii și jandarmii, prezenți la slujba oficiată aseară, de către ÎPS Teodosie

ro

03 Jan, 2021 10:18 2242 Marime text
  • Ierarhul Tomisului a oficiat Acatistul Sfântului Serafim de Sarov și Acatistul Învierii, la Constanța, pe data de 2 ianuarie de la ora 22.00.
  • Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil.
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie,a ținut o slujbă la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța în seara de 02 ianaurie .

Ierarhul Tomisului a oficiat  Acatistul Sfântului Serafim de Sarov și Acatistul Învierii, la Constanța, pe data de 2 ianuarie de la ora 22.00.

Polițiștii și jandarmii constănțeni au fost prezenți, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil.

Astăzi, de la ora 8.40, ÎPS Teodosie a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii