Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Polițiștii locali, prezenți în piața agroalimentară Tomis III. Au fost aplicate amenzi

ro

12 Feb, 2021 16:56 1935 Marime text
  • Polițiștii locali cu atribuții în domeniile activitate comercială și ordine și liniște publică au desfășurat ieri o acțiune în piața agroalimentară Tomis III, în cadrul căreia au fost verificate 21 de societăți comerciale, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
  • În urma controalelor, au fost constatate 20 de abateri contravenționale și aplicate 19 amenzi, în valoare de 21.500 de lei.
Direcția Generală Poliția Locală continuă lupta cu agenții economici care nu se conformează prevederilor legale privind activitatea de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniile activitate comercială și ordine și liniște publică au desfășurat ieri o acțiune în piața agroalimentară Tomis III, în cadrul căreia au fost verificate 21 de societăți comerciale.

În urma controalelor, au fost constatate 20 de abateri contravenționale și aplicate 19 amenzi, în valoare de 21.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 427/2017 și HCL 184/2013. Produsele erau oferite spre vânzare și depozitate pe terenul municipalității iar agentul economic nu deținea autorizație din partea Primăriei Constanța.

De asemenea, polițiștii locali au dispus confiscarea a 1571 kilograme de fructe și legume.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil pentru a fi comercializate în condițiile legii., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Surs foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii