Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, la control

ro

01 Mar, 2021 15:34 1752 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța transmite că, în cursul zilei de 26 februarie, polițiștii locali au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Sud pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, eradicarea comerțului stradal neautorizat și verificarea respectării măsurilor de protecție și a prevederilor legale privind curățenia și circulația pe drumurile publice.
Creșterea gradului de siguranță în oraș și implicarea în problemele constănțenilor reprezintă obiectivele primordiale ale Direcției Generale Poliția Locală.

În cursul zilei de 26 februarie, polițiștii locali au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Sud pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, eradicarea comerțului stradal neautorizat și verificarea respectării măsurilor de protecție și a prevederilor legale privind curățenia și circulația pe drumurile publice.

În urma controalelor, au fost verificate 9 societăți comerciale, au fost legitimate 216 persoane, fiind aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.090 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.

Totodată, au fost verificate și zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni de prevenire și combatere a ilegalităților, care au drept scop reducerea numărului de fapte antisociale.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii