Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Operatori economici, amendați de polițiștii locali pentru aruncarea deșeurilor

ro

27 Apr, 2021 11:36 1657 Marime text

 
  • O parte din agenții economici constănțeni ignoră cu bună știință prevederile legale în privința gestionării deșeurilor, transmite Primăria Constanța.
  • Patru sancțiuni au fost aplicate pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public sau în containerele stradale.

În două zile, polițiștii locali au aplicat 4 sancțiuni în valoare totală de 80.000 de lei unor operatori economici din stațiunea Mamaia care au aruncat deșeurile pe domeniul public sau în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care trebuie să îi dețină.

Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune, transmite Primăria.


„Respectați obligațiile legale privind depozitarea deșeurilor și evitați astfel sancțiunile usturătoare pe care le-ați putea primi!

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail primarie@primaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro”, mai precizează Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii