Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O societate de deratizare s-a ales cu dosar penal. Ce nereguli au constatat polițiștii

ro

10 Jan, 2020 14:13 1499 Marime text
Polițiștii constănțeni au desfășurat o acțiune pe linia substanțelor periculoase. Astfel, agenții au descoperit o societate de deratizare care deținea produse care nu prezentau etichetă în limba română pentru a se putea stabili termenul de valabilitateși modul de utilizare.

„La data de 9 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J.Constanța au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Constanța, unde au descoperit mai multe produse utilizate în activitatea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, care aveau termenul de valabilitate expirat și care nu prezentau etichetă în limba română pentru a se putea stabili termenul de valabilitateși modul de utilizare”, a precizat IPJ Constanța.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii  prevăzută de O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului, respectiv, neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii