Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Mesaj de condoleanțe din partea Euromaterna după decesul tinerei asistente, în teribilul accident dintre Murfatlar și Ciocârlia

ro

24 May, 2021 16:44 4226 Marime text
Colectivul Spitalului privat Euromaterna a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe după decesul tinerei asistente, decedate într-un cumplit accident rutier în această dimineață pe drumul dintre localitățile Murfatlar și Ciocârlia. 

„Colectivul Euromaterna deplânge trecerea prematură în neființă a uneia dintre cele mai îndrăgite colege. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei!“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook. 


În scurt timp zeci de persoane au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate. 

Reamintim că, o tânără de doar 24 de ani, asistent medical într-un spital privat din municipiul Constanța a murit în această dimineață într-un teribil accident rutier. 

Cum s-a produs accidentul. Oficial IPJ Constanța:

Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager - bărbat, de 23 de ani.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală. 

Sursa foto: Facebook/Euromaterna

Citește și: 

Cine este tânăra moartă în accidentul produs între Ciocârlia și Murfatlar  

Accident, cu trei victime, între Ciocârlia și Murfatlar. Una din victime este decedată. Alte două conștiente (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii