Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Lumea poveștilor“, un spectacol atractiv, oferit de trupa Zbumzzi

ro

17 Aug, 2021 16:14 1823 Marime text
  • Programat și în această marți, 17 august, de la ora 19.30, spectacolul va mai putea fi văzut, pentru ultima dată în această vară, săptămâna viitoare. 

„Lumea poveștilor“ este numele spectacolului pe care prichindeii din Constanța sunt invitați să-l vadă în serile de marți în cadrul proiectului „Hip Hip... Cine este Zbumzzi”.

Prin intermediul acestui musical pentru copii, pus în scenă de Daniela Vitcu, pe un text de Carmen Aldea Vlad, muzică, de Alexandru Neș și mișcare scenică, de Alice Safta, copiilor li se oferă exemple de conduită.

„Profesori” le sunt personajele din poveștile: „Ursul păcălit de vulpe”, „Punguța cu doi bani”, „Ileana Cosânzeana” și „Fata babei și fata moșneagului”.
Programat și în această marți, 17 august, de la ora 19.30, spectacolul va mai putea fi văzut, pentru ultima dată în această vară, săptămâna viitoare, atunci când se încheie proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”.

„Proiectul se desfășoară în perioada 3-26 august, în zile de marți, miercuri și joi, fiind organizat de  Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
Participarea publicului este gratuită!
„Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei“ - au precizat organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii