Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi”, veselie și baloane multicolore

ro

28 Aug, 2020 14:48 1929 Marime text
  • Săptămâna aceasta, caravana Zbumzzi se află în parcul din Km. 4-5.

„Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” înseamnă momente antrenante de dans și mișcare, un recital actoricesc și spectacole de teatru de păpuși, de luni până sâmbătă, în perioada 10 august - 13 septembrie.

Mai mult decât atât, caravana Zbumzzi înseamnă bucuria de a fi împreună și a face cunoștință cu eroii poveștilor românești și universale.

De asemenea, înseamnă și bucuria de a dărui, pentru că la începutul și la finalul fiecărei săptămâni Zbumzzi cei mici primesc în dar de la membrii echipei Zbumzzi baloane multicolore, care aduc un plus de veselie întâlnirilor de poveste, dar și alte premii oferite în fiecare zi.

Săptămâna aceasta (24-29 august), caravana Zbumzzi se află în parcul din Km. 4-5, după ce mai înainte a fost în parcul din cartierul Parcul 6 și apoi în Parcul Viitorului. Următoarele întâlniri sunt programate în parcul de la Gară (31 august-5 septembrie) și în parcul de la Casa de Cultură (7-12 septembrie), de luni până sâmbătă, între orele 17.00-19.00.

Intrarea e liberă!

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” se desfășoară în perioada 10 august-13 septembrie, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii