Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Haine de firmă contrafăcute, descoperite într-un autocar venit din Turcia

ro

28 Aug, 2019 09:51 2109 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit, printre bagajele unui cetăţean român, 73 de articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
         
În data de 27.08.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.
         
Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, printre bagajele personale ale unui cetățean român, în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, 73 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
         
Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și nu deține documente legale pentru acestea.
           
Produsele, în valoare de aproximativ 5.640 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
           
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii