Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Femeie jefuită în plină zi, în fața unei bănci din zona Trocadero. Ce au hotărât procurorii

ro

03 Aug, 2021 16:56 1571 Marime text
  • În data de 02.08.2021, în jurul orei 11:12, în timp ce persoana vătămată se afla în fața unei unităţi bancare din municipiul Constanța, zona Trocadero, inculpatul a acostat-o din spate, a îmbrâncit-o și i-a smuls din mână suma de 1.900 de lei, provocându-i victimei leziuni traumatice prin lovire de corp dur.
La data de 03.08.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, a inculpatului S.B. în vârstă de 30 ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 Cp.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate S.B. se rețin următoarele:

În data de 02.08.2021, în jurul orei 11:12, în timp ce persoana vătămată I.R. se afla în fața unei unităţi bancare din mun. Constanța, zona Trocadero, inculpatul S.B. a acostat-o din spate, a îmbrâncit-o și i-a smuls din mână suma de 1.900 de lei, provocându-i victimei leziuni traumatice prin lovire de corp dur sau torsionare ce necesită pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale și creând un prejudiciu în valoare de 1.900 de lei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul S.B.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii