Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban, lucrări pentru îmbunătățirea accesului în zona Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros" (galerie foto)

ro

18 Sep, 2020 14:49 1623 Marime text
  • Locuitorilor din zonă li se cere să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Echipele SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, pentru a facilita accesul către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros".

Primăria Municipiului Constanța acționează constant pentru crearea unor condiții mai bune în unitățile de învățământ din oraș. Strada de pământ a beneficiat de o infrastructură rutieră modernă, lucrarea fiind cuprinsă în programul de investiții în trama stradală pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierele orașului. Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii