Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Echipele Confort Urban intervin pe bulevardul Mamaia

ro

13 Jun, 2020 08:34 1804 Marime text
  • Continuă lucrările de modernizare pe bulevardul Mamaia.
  • Echipele de muncitori decopertează asfaltul de pe trotuare în vederea reamenajării cu pavele moderne.
Lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia continuă. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a început reabilitarea tronsonului cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În intersecția de la Capitol vor fi montate semafoare inteligente.

Echipele de muncitori decopertează asfaltul de pe trotuare în vederea reamenajării cu pavele moderne. Au fost montate bordurile care vor delimita  pista de biciclete și se lucrează la amenajarea zonei aferente spațiului verde.

Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban:

“Primăria Municipiului Constanța desfășoară în această zonă ample lucrări de reabilitare și de reparații. Avem in vedere amenajarea de noi spații verzi, piste pentru biciclete și trotuare reabilitate complet. Au fost montate bordurile care vor delimita pista de biciclete și se intervine pentru reabilitarea completă a  trotuarelor cu dale moderne din beton.  Pistele de biciclete din intersecția Bulevardului Mamaia cu Bulevardul Tomis  vin în legătură cu pistele existente și cu cele care vor fi amenajate pe tronsoanele aflate in lucru pe bulevardul Mamaia, dar și pe bulevardul Tomis.

Tot în această zonă se executa lucrări de înlocuire a sistemului de semaforizare. Pe bulevardul Tomis ( de la intrarea in oraș si pana in intersecția de la ”Capitol”), semafoarele vor fi inteligente si vor funcționa într-o undă continuă verde.

În acest moment se lucrează și  la proiectarea următorul tronson al bulevardului Mamaia pentru a  se putea demara în cel mai scurt timp lucrările de modernizare până la strada Soveja”.

După finalizarea acestor lucrări, echipele primăriei vor începe și reabilitarea completă a părții carosabile.

Sursa foto: Primria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii