Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Dr. Aurel Palade, cadru didactic la Facultatea de Arte, numit director interimar la Teatrul pentru Copii și Tineret

ro

12 Jan, 2021 10:49 3606 Marime text
  • Drd. Aurel Palade, cadru didactic asociat la Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius, a fost numit director interimar la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța.

Dr. Aurel Palade, cadru didactic titular la Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius, a fost numit director interimar la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța, din dispoziția președintelui CJC, MIhai Lupu.

Acesta va începe activitatea în această săptamană, a precizat Stelia Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

Fostul director a demisionat săptămâna trecută.

 Romică Stan și-a înaintat demisia din funcția de manager al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ pe data de 6 ianuarie a.c.

Secretariatul comisiei de evaluare pe anul 2019 a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” a făcut public rezultatul evaluării. Astfel, managerul Romică Stan a obținut după analiza raportului anual de activitate – nota 9,73 iar la susținerea interviului  - 9,93. Astfel cu nota finală -  9,83, Stan a trecut de evaluarea anuală.
 
Evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța pentru instituția de cultură -Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare ordonanța de urgență, coroborate cu prevederile prezentului regulament-cadru.

Citește și:  Evaluarea anuală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”. Ce notă a obținut?
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 12 Jan, 2021 12:21 A demisionat cu 9.83 la evalyare ? Interesant.....