Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Senatorul Chiţac a "pierdut" organizaţia municipală a PNL Constanţa

ro

22 Mar, 2017 16:49 3103 Marime text
Biroul Politic Municipal al Partidului Național  Liberal Constanța a votat, cu puțin timp în urmă, ca alegerile pentru conducerea filialei să se desfășoare pe data de 8 aprilie. 

BPM al PNL va merge, peste o oră, cu această propunere în ședința Biroului Județean an liberalilor constănțeni, unde se va aprobva calendarul alegerilor pentru o parte dintre organizații. 

Reamintim că, săptămâna trecută, președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că data conferinței pentru alegerea conducerii este 31 martie.

În replică, Vergil Chițac, președintele filiallei municipale a PNL Constanța, a precizat că nu este de acord cu acest calendar, deoarece el, în calitate de președinte, își dorește să se organizeze, înainte, o serie de dezbateri între potențialii candidați.
UPDATE: Aproape toto Biroul Municipal participă incorpore la şedinţa Biroului Judeţean pentru a susţine data alegerilor, votată statutar, spun ei. Vicepreşedintele Romeo Rezeanu spune că : Înainte de stabilirea Conferinţelor locale, Comisia pentru organizarea alegerilor ar fi trebuit sa se consulte cu conducerile organizatiilor, lucru care nu s-a intamplat. "Noi am stabilit statutar, astazi,  ca alegerile de la municipiu să se desfăşoare pe 8 aprilie la sala de conferinţe a hotelului IBIS", spune Rezeanu.
Vă reamintim, locaţia propusă în varianţa BPJ, era Teatrul Oleg Danovski.
De cealaltă parte, consilierul judeţean şi candidatul cotat cu cele mai mari şanse să devină preşedintele organizaţiei municipale, George Muhscină, consideră că data stabilită şi aprobată de BPJ, cea de 31 martie 2017, nu mai poate fi schimbată. 

Rămâne de văzut ce anume se va decide în această seară în şedinţa Biroului Politic Judeţean, care a început în urmă cu puţin timp.

UPDATE: ora 18.25


În cadrul sedintei BPJ al PNL, George Muhscina şi-a anuntat candidatura pentru funcția de președinte al organizatiei municipale. 

Update ora 18.35

 BPJ al PNL s-a incheiat.

" Mi-am depus candidatura pentru funcția de presedinte. Alegerile la municipiu vor avea loc, asa cum s- a stabilit inca de saptamana trecuta pe 31 martie la teatrul Oleg Danovski" -  a declarat George Muhscina.


Vom reveni cu amănunte. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii