Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă lucrările pe bulevardul Mamaia. Unde mai intervin echipele Primăriei

ro

20 Sep, 2021 10:46 1520 Marime text

 
  • Zonele unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână.

Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de modernizare a traseelor pietonale pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga. Trotuarele sunt recondiționate cu borduri noi și pavele moderne.

Condițiile de acces pietonal sunt îmbunătățite pe aleea Lupeni, unde se reamenajează căile de acces către blocuri.

De asemenea, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului.

Zona carosabilă aferentă străzii Doctor Profesor Gheorghe Marinescu intră din această săptămână în reabilitare. Într-o primă etapă, se va decoperta asfaltul existent.

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reamenajare a carosabilului în zonele rezidențiale. Se construiește infrastructura rutieră pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare.

Accesul către plaja Modern este îmbunătățit. Treptele sunt reabilitate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele cu spațiu verde și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii