Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă lucrările de reparații și întreținere în oraș

ro

14 Apr, 2020 11:02 1946 Marime text
Într-o perioadă în care #stămacasă, în care ni se recomandă să ieșim doar dacă situația o impune, există oameni care muncesc pentru noi, care lucrează la înfrumusețarea orașului nostru. Echipați copespunzător, muncitorii contractați de Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului, transmite Primăria Constanța.

În această perioadă se lucrează la jardinierele și zidurile de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada.


Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate si se desprindeau ușor sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul. Spațiile reconstruite se vor tencui și se vor vopsi sau decora în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.

Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul din cartierul Poarta 6, acolo unde au fost finalizate reparațiile la arcadele și jardinierele deteriorate, mai precizează Primăria.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii