Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Continuă lucrările de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor

ro

05 May, 2020 08:28 1752 Marime text

Primăria Municipiului Constanța desfășoară lucrări de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor aflate în administrarea municipalității.

Este vorba despre lucrări complexe care presupun modificări interioare și exterioare, schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice, mansardare și modernizare energetică, amenajarea curților interioare și dotarea cu echipamente de joacă la creșa nr. 1 „Delfinașul”, nr. 2 „Căsuța Spiridușilor” și nr. 5 „Lumea Poveștilor”.

Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanța:

„Noi investim în creșe pentru creșterea calității și a capacității. Avem un număr limitat de locuri și toate creșele noastre anul acesta au intrat într-un proces de modernizare, nu doar de reabilitare. Am aprobat închirierea unui spațiu pentru creșă, pentru că nu avem unde să ducem copiii pe perioada lucrărilor.”

Prin lucrările care vor fi executate la aceste unități, numărul locurilor din creșe va crește semnificativ.

În prezent, în cele 6 creșe administrate de Primăria Municipiului Constanța sunt înscriși aproximativ 450 de copii.Lucrările de modernizare și extindere vor dura aproximativ 12 luni, precizează Primăria Municipiului  Constanța, printr intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii