Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Consultarea de piaţă organizată de CJC pentru închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din judeţ s-a încheiat. A fost primită o singură ofertă!

ro

09 Mar, 2018 00:00 1764 Marime text
Consultarea de piaţă organizată de CJC în vederea achiziţiei de servicii de monitorizare post-închidere a depozitelor din cadrul investiţiilor „Închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din localităţile Medgidia, Hârşova, Cernavodă, Murfatlar şi Techirghiol“ şi „Închiderea depozitului de deşeuri neconforme Cernavodă“ din judeţul Constanţa s-a încheiat.

Activitatea de monitorizare se va desfăşura pe o perioadă determinată (un an, cu posibilitatea de prelungire sau de reducere până la stabilirea operatorului de la Tortoman) în cazul primului lot. Serviciile de asigurare au în vedere acoperirea riscurilor detaliate în specificaţiile tehnice pentru investiţia de la Cernavodă, investiţie ce a avut în vedere închiderea depozitului neconform de deşeuri.
 
Potrivit anunţului nr. MC0012 676/ 26.02.2018, consultarea de piaţă s-a desfăşurat doar în sistem electronic şi orice operator economic/organizaţie profesională a avut posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro.
 
În cazul investiţiei „Închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din localităţile Medgidia, Hârşova, Cernavodă, Murfatlar şi Techirghiol“, rezultatul procesului de consultare de piaţă este următorul: a fost primită o singură ofertă în vederea estimării preţului serviciilor de monitorizare a fostelor depozite neconforme din judeţul Constanţa, cu valoarea de 132.490 de lei fără TVA.
 
În cazul investiţiei „Închiderea depozitului de deşeuri neconforme Cernavodă“ din judeţul Constanţa, nu s-a primit nicio ofertă de preţ, transmite Consiliul Judeţean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii