Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Confort Urban a intervenit cu utilaje de asfaltare pe aleile Muzicii și Ion Voicu

ro

10 Sep, 2020 10:51 1679 Marime text
  • Asfalt în loc de pământ pe aleile Muzicii și Ion Voicu din cartierul Compozitorilor.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor tot mai multe străzi impracticabile sunt redate comunității. După ce săptămâna trecută a fost turnat asfalt pe strada Sabin Drăgoi și pe aleea Iosif Sava, angajații SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje de asfaltare pe aleile Muzicii și Ion Voicu.

Zona carosabilă a fost reamenajată pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.
După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În paralel, echipele municipalității continuă intervențiile asupra zonei carosabile pe străzile Clopoțeilor și Ion Voicu.

Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, transmite Primăria.



Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii