Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Concerte extraordinare în cadrul festivalului KIMARO. Ce artiști vor urca pe scenă în această seară

ro

14 Aug, 2021 10:58 4490 Marime text
  • Cel mai tare festival al verii continuă cu noi concerte extraordinare.

Cele mai bune voci ale muzicii românești, patru zile de neuitat, show-uri de senzație într-un eveniment organizat de Primăria Constanța, în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

În această seară, de la ora 18:00, Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley vor încinge atmosfera pe scena din Portul Constanța, la Kiss Energy. Seara va fi deschisă de tinerii artiști Yuka și Emilian.

Duminică seara, Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix vor fi prezenți la Rock Nights. Spectacolul se va încheia cu un superb foc de artificii.

Pe durata festivalului, participanții au ocazia să experimenteze cele mai noi trenduri în materie culinară. Zona de food va fi deschisă zilnic, de la ora 16:00.

Nu uitați! Traficul rutier va fi restricționat până duminică, în fiecare zi, între orele 15:00-24:00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța-strada Termele Romane-Poarta 1. Recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24:00.

Festivalul KIMARO se desfășoară cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților.

Detalii privind accesul publicului în cadrul evenimentului sunt disponibile pe site-ul kimaro.ro.

Evenimentul se desfășoară în perioada 12-15 august, în parcarea de la Poarta 1.










 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii