Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Comerțul stradal neautorizat, în atenția polițiștilor locali. Au fost aplicate amenzi

ro

29 Apr, 2021 13:43 1189 Marime text
  • Au fost legitimate 120 de persoane și s-au aplicat 112 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.310 lei, pentru încălcarea normelor legale în vigoare, precizează Primăria Municipiului Constanța.
Polițiștii locali din cadrul  Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat mai multe acțiuni care au avut ca scop  verificarea respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a localității, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, precum și eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Griviței, Balada, Unirii și Brick.
 
Cu această ocazie au fost legitimate 120 de persoane și s-au aplicat 112 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.310 lei, pentru încălcarea normelor legale în vigoare.
 
Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, apelarea la mila publicului și aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public.
         
În același timp, polițiștii locali au acționat și în zonele aglomerate, precum stațiile CT Bus, mijloacele de transport public de persoane, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii