Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ce au descoperit inspectorii vamali într-un container sosit din China pentru o societate comercială

ro

01 Mar, 2021 16:06 1599 Marime text
  • În data de 25 februarie 2021 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa au descoperit diverse marfuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 231000 euro, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În data de 25 februarie 2021 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în București, au reţinut 1330 bucăţi parfumuri şi 990 bucăţi căşti audio pentru telefon mobil, susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală pentru mărcile ,,KING’’,,CAROLINA HERRERA’’,,PACO RABANNE’’,,APPLE’’,,CUBA ORIGINAL’’.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 231 000 euro.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: Direcția Generală a Vămilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii