Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Caravana Zbumzzi continuă cu o vânătoare de comori (galerie foto)

ro

05 Aug, 2021 15:29 1835 Marime text
  • Trupa Zbumzzi le dă întâlnire prichindeilor, pentru a treia seară consecutiv, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța.
Așadar, nu uitați, joi, 5 august, de la ora 16.00, la locul deja știut, îndrăgita trupă îi așteaptă pe cei mici să participe la o „Căutare de comori în Ținutul Zbumzzi”. Va fi o aventură pe cinste!

După o pauză binemeritată de toată lumea, la ora 19.30, picii sunt așteptați să se strângă în fața scenei, pentru a urmări un spectacol interactiv gândit special pentru ei: „Albă-ca-Zăpada”.

Apoi echipa Zbumzzi, dar și prichindeii se vor odihni câteva zile, pentru a prinde forțe noi, deoarece aventura, care a debutat pe 3 august, va continua în fiecare zi de marți, miercuri și joi, până pe 26 august.

Toate întâlnirile din Parcul Arheologic sunt incluse în proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii