Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Campanie de curățenie „Împreună menținem calea ferată curată!“. Cine participă și ce acțiuni sunt desfășurate (GALERIE FOTO)

ro

15 Apr, 2022 08:25 1232 Marime text
Curățenie pe calea ferată. Foto: CFR InfrastructurăCFR SA a demarat campania de curățenie Împreună menținem calea ferată curată! 

Astfel, mii de feroviari din cadrul sucursalelor regionale CF București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov, Galați și Constanța participă, în perioada aprilie-mai, la campania de curățenie Împreună menținem calea ferată curată! 

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, campania de curățenie și ecologizare a căii ferate se desfășoară pe întreaga rețea feroviară și implică următoarele acțiuni:
  • strângerea gunoaielor din gări, halte, spaţii publice, zonele de protecţie şi de siguranţă a căii ferate, de pe linii și terenurile din vecinătatea căii ferate
  • colectarea deşeurilor şi a materialelor aruncate în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, în zonele tehnologice sau în vecinătatea liniilor de cale ferată
  • transportarea, sortarea și depozitarea deșeurilor în spații special amenajate
  • salubrizare în zonele verzi, refacerea marcajelor din spațiile publice, văruirea bordurilor, copacilor, înlăturarea vegetației crescută spontan în zona peroanelor etc.
Scopul campaniei de curățenie Împreună menținem calea ferată curată!, lansată de CFR SA, este de a transmite un 𝗆𝖾𝗌𝖺𝗃 𝖽𝖾 𝖼𝗈𝗇ș𝗍𝗂𝖾𝗇𝗍𝗂𝗓𝖺𝗋𝖾 ș𝗂 𝗋𝖾𝗌𝗉𝗈𝗇𝗌𝖺𝖻𝗂𝗅𝗂𝗓𝖺𝗋𝖾 𝖺 𝖼𝖾𝗍ăț𝖾𝗇𝗂𝗅𝗈𝗋 𝖿𝖺ță 𝖽𝖾 𝗋𝗈𝗅𝗎𝗅 𝖾𝗌𝖾𝗇𝗍𝗂𝖺𝗅 𝗉𝖾 𝖼𝖺𝗋𝖾-𝗅 𝖺𝗎 î𝗇 𝗉ă𝗌𝗍𝗋𝖺𝗋𝖾𝖺 𝗎𝗇𝗎𝗂 𝗆𝖾𝖽𝗂𝗎 î𝗇𝖼𝗈𝗇𝗃𝗎𝗋ă𝗍𝗈𝗋 𝖼𝗎𝗋𝖺𝗍!

Foto: CFR Infrastructura
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii