Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbați, amendați pentru că lipeau afișe în locuri nepermise

ro

27 Apr, 2021 17:38 1807 Marime text
  • Cei doi constănțeni au fost sancționați cu amendă în valoare de 500 lei fiecare și au primit măsura complementară de aducere a terenului la starea inițiala, transmite Primăria Municipiului Constanța
Zeci de afișe sunt lipite pe zidurile, stâlpii și clădirile din Constanța.

De la spectacole, până la excursii sau vânzări și cumpărări diverse, toate sunt anunțate prin afișe amplasate haotic care agasează vizual și strică imaginea orașului.
 
Direcția Generală Poliția Locală acționează permanent pentru identificarea  persoanelor care săvârșesc aceste fapte, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, beneficiari ai acestor reclame. Astfel, zilele trecute, agenții noștri au identificat doi bărbați în timp ce lipeau afișe publicitare în alte locuri decât cele stabilite conform legislației în vigoare.

Cei doi au fost sancționați cu amendă în valoare de 500 lei fiecare și au primit măsura complementară de aducere a terenului la starea inițială.
 
Reamintim că potrivit art. 11 alin.(11) din HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi,panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel.
 
Cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și 1.000 - 1.500 lei pentru persoanele juridice., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii