Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Angajații Polaris M Holding au igienizat în detaliu spațiile de jur împrejurul unităților de învățământ din oraș

ro

13 Sep, 2021 14:25 1229 Marime text
  • Polaris M Holding va integra aceste acțiuni în programul săptămânal al operatorului de salubrizare. 
După un an în care cursurile s-au derulat în mare parte în mediul online, astăzi, toată lumea a simțit din nou emoția începutului de an școlar.
 
Pentru ca ziua de azi să se desfășoare în bune condiții, Primăria Constanța, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, Polaris M Holding, s-a îngrijit în ultimele 3 zile să igienizeze în detaliu spațiile de jur împrejurul unităților de învățământ din oraș.

La fiecare școală, grădiniță, creșă sau liceu au fost spălate și dezinfectate aleile, străzile care conduc spre intrare, scările de acces și toate elementele de mobilier urban montate în zonă.
 
Pentru dezinfecție s-a folosit un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor.
 
Aceste acțiuni vor intra în programul săptămânal al operatorului de salubrizare.

Mai mult, acolo unde lipsesc, vor fi montate coșuri de gunoi. Însă, pentru ca eforturile municipalității să fie vizibile, este nevoie ca fiecare dintre noi să menținem această curățenie.

„Dacă nu ne pasă de sănătatea noastră, poate ne pasă de cea a copiilor noștri și de faptul că locul în care petrec aproape la fel de mult timp ca acasă trebuie să fie igienic”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii