Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiune pe linia combaterii comerțului ilegal cu pește și produse din pește. Au fost aplicate amenzi (galerie foto)

ro

06 May, 2020 11:41 1903 Marime text

La data de 5 mai a.c., polițiști ai Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu suportul D.S.V.S.A. Constanța, au organizat și desfășurat o acțiune, în municipiul Constanța, pe linia combaterii comerțului ilegal cu pește și produse din pește.  

Astfel, au fost verificați 2 agenți economici, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.000 de lei, la Legea 12/1990, pentru comercializarea de produse  cu termen de valabilitate expirat și comercializarea de produse fără a se putea dovedi proveniența.  

În urma acțiunii, a fost ridicată, în vederea indisponibilizării, o cantitate de 110 kilograme de pește de diverse specii, precum și 20 de kilograme de icre de crap, fără documente de proveniență și improprii consumului.  

De asemenea, în punctul de lucru al unei societăți au fost identificate 2 persoane fără contracte de muncă, fiind întocmită documentația care a fost înaintată la I.T.M. Constanța în vederea dispunerii măsurilor legale. 

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii