Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Acțiune de donare de sânge a Jandarmeriei Române

ro

02 Apr, 2021 14:16 1065 Marime text
  • Pe parcursul săptămânii viitoare, jandarmii constănțeni vor fi prezenți la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge
Cu prilejul zilei Jandarmeriei Române și pentru că de-a lungul timpului jandarmii constănțeni au fost implicaţi în nenumărate acţiuni de donare de sânge, pe parcursul săptămânii viitoare, vom fi prezenți la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge în scopul completării rezervelor și pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

Având în vedere că, în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut, Jandarmeria Română face un apel către toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Prin astfel de acţiuni, doresc să sprijine recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.
 
Cu această ocazie aniversară, ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute în activitatea profesională, pe 3 aprilie vor fi avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofițer și șapte subofiţeri.
 

„Adresăm pe această cale sincere mulțumiri colegilor jandarmi pentru efortul depus în ultimul an, familiilor care ne-au susținut necondiționat precum și tuturor colaboratorilor și susținătorilor noștri care ne sunt permanent alături. La mulți ani, Jandarmeriei Române! La mulți ani, jandarmi!”, precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii