Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiune a polițiștilor pentru verificarea transportului de marfă și persoane

ro

03 Nov, 2020 07:47 3567 Marime text
  • Acțiune a polițiștilor constănțeni!

Polițiștii rutieri constănțeni, în colaborare cu inspectori din cadrul ISCTR, organizează în aceste momente o acțiune care are ca scop verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea vizează, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

„Din această dimineață și până în luna decembrie, polițiștii rutieri și inspectori din cadrul ISCTR desfășoară o acțiune în județul Constanța. Această acțiune are ca scop verificarea legalității transportului public de persoane dar și transportului de marfă și, totodată, se au în vedere respectarea legalității și respectarea prevederilor legale în ceea ce privește purtarea măștii, stabilite prin Legea nr. 55/2020”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


UPDATE: În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Constanța, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.
 
În urma acțiunii, poliţiştii au verificat peste 40 de autovehicule, fiind aplicate 10  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.000 de lei, toate pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție.
 
Astfel de acțiuni sunt vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.
 

„Polițiștii rutieri le recomandă participanţilor la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regulile de circulaţie, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun, cât şi în celelalte locuri prevăzute de legislația în vigoare”, transmite IPJ Constanța.




Mai multe imagini puteți vizualiza în „Galeria Foto”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii