Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța A început aventura „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”. Ce surprize îi așteaptă pe copii azi și mâine

ro

04 Aug, 2021 16:20 2043 Marime text
  •  Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, continuă până pe 26 august, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 16.00.
Aventura „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” a început marți, 3 august, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța, cu multă veselia și bucuria revederii sau a întâlnirii în premieră cu îndrăgita trupă Zbumzzi.

Zeci de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au răspuns provocării de a petrece câteva ore în aer liber, în compania Zbumzzi.

Activitățile cultural-educative au debutat de la ora 16.00 și au avut în prim-plan „Cursa cu Zbumstacole”. Această probă sportivă a fost gândită de către organizatori pentru a testa abilitățile sportive ale prichindeilor, dar și modul în care aceștia duc la îndeplinire o misiune. Seara s-a încheiat cu un spectacol de teatru atractiv și dinamic, „Lumea poveștilor”.

Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, continuă până pe 26 august, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 16.00.

Dacă programul de marți l-ați aflat deja, miercuri de la ora 16.00 să știți că prichindeii sunt așteptați să arate cât de creativi sunt în cadrul concursului „Constanța are talent cu Zbumzzi”. De la ora 19.30, urmează o altă invitație la teatru: „Piatra din casă”.

Joi, de la ora 16.00 veselia va continua în Parcul Arheologic. Activitățile se vor concentra pe „Căutarea de comori în Ținutul Zbumzzi”.  Apoi, de la ora 19.30, prichindeii vor urmări o poveste nemuritoare: „Albă-ca-Zăpada”.

Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii