Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea așteaptă ”Cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun”

ro

02 Dec, 2020 11:14 1317 Marime text


La Tulcea, anul acesta, ”Cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun” vor fi trimise pe adresa Consiliului Județean Tulcea.

Reprezentanții CJ Tulcea au dat startul concursului intitulat ”Cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun”, în cadrul căruia toți copiii tulceni, indiferent de vârstă, sunt invitați să trimită scrisorile până pe data de 13 decembrie 2020.

”Premiile acordate de Consiliul Județean Tulcea nu vor reprezenta răspunsul la solicitările copiilor, ci o răsplată pentru talentul artistic al celor mici”, precizează reprezentanții instituției

Astfel, toate lucrările trebuie însoțite de numele copilului și numărul de telefon al unui părinte/tutore!

Primele 400 de scrisori vor fi recompensate cu diplomă și premii pentru creativitate.

Lucrările vor fi trimise pe adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro, costel.constantinescu@cjtulcea.ro sau pe pagina de Facebook a instituției.

Iată mesajul complet transmis de Consiliul Județean Tulcea:


START CONCURS „Cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun”

A căzut prima ninsoare din acest an, iar Moșul începe să își pregătească sania pentru cea mai frumoasă noapte din an, noaptea în care fiecare copil va primi, sub brad, tot ce și-a dorit.

Până atunci, dragi copii, sunteți invitați să îi scrieți lui Moș Crăciun urările și dorințele voastre.


Consiliul Județean Tulcea organizează, începând de astăzi, 2 decembrie 2020, concursul „Cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun“.

Copiii tulceni, indiferent de vârstă, sunt invitați, așadar, să trimită, până pe 13 decembrie 2020, pe adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro, costel.constantinescu@cjtulcea.ro sau pe pagina de Facebook a instituției, scrisori cât mai frumoase către cel mai iubit personaj din lume. 

După această dată, concurenții vor fi contactați în vederea ridicării premiilor de la sediul Consiliului Județean Tulcea.

Toate lucrările trebuie însoțite de numele copilului și numărul de telefon al unui părinte/tutore !!!

Este important de menționat că premiile acordate de Consiliul Județean Tulcea nu vor reprezenta răspunsul la solicitările copiilor, ci o răsplată pentru talentul artistic al celor mici !!!

Primele 400 de scrisori vor fi recompensate cu diplomă și premii pentru  creativitate.

Sursa info și foto: Consiliul Județean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii