Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:37 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean reia licitaţia pentru proiectul „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cernavodă - DN 2A“

ro

21 Aug, 2017 00:00 942 Marime text
Consiliul Judeţean reia licitaţia pentru proiectul „Modernizare infrastructură de transport pe traseul Cernavodă - DN 2A, asigurând conectivitatea la coridorul TEN-T Constanţa - Bucureşti“. La prima strigare, niciun ofertant nu s-a arătat interesat de acest proiect, iar procedura a fost anulată.
 
Administraţia judeţeană achiziţionează, astfel, documentaţie tehnico-economică, faza SF/DALI, inclusiv analiză cost-beneficiu, studiu de trafic şi studiu de impact asupra mediului, precum şi documentaţie necesară pentru obţinerea certificatului de urbanism şi a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor necesare derulării proiectului. Documentaţiile elaborate vor respecta întocmai cerinţele Ghidului solicitantului pentru proiectele depuse prin POR 2014-2020, P.I. 6.1. SUERD şi grilele: Anexa 6.1.1. - Grila de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii, Anexa 6.1.2.a) - Grila de evaluare tehnico-financiară, Anexa 6.1.2 b SUERD - Grila de analiză a conformităţii şi calităţii studiului de fezabilitate / documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii, Model M - Notă privind încadrarea în standardele de cost (în mod special, se vor urmări acele cerinţele cuprinse în Pachetul de aplicaţie - Ghidul Solicitantului şi grile ce ţin de proiectant).

Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Operatorii economici interesaţi pot posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea catalogul produse/servicii/lucrări. Autoritatea contractantă va achiziţiona serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG 395/2016. Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de participare sau refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de adjudecare.

Informaţii şi clarificări privind achiziţia pot fi solicitate la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte - Consiliul Judeţean Constanţa.

Pentru preţul ofertei, punctajul maxim acordat este de 40 de puncte. Algoritm de calcul: pentru oferta cu preţul cel mai mic se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 40 de puncte. Pentru alt preţ decât cel mai mic, punctajul se va acorda după cum urmează: P(1)(n) = (preţul cel mai mic / preţ ofertă) x 40 2. Componenta tehnică -punctajul maxim acordat este de 60 de puncte. Factorii componentei tehnice: 2.1 Durata de elaborare a proiectului (maximum 40 de zile calendaristice) - punctajul maxim acordat este de 20 de puncte.
 
Algoritm de calcul:
a) Pentru cea mai mică durată de elaborare a proiectului - punctajul maxim acordat - 20 de puncte;
b) Pentru o durată intermediară de elaborare a proiectului, mai mică sau egală cu 40 de zile calendaristice, punctajul se acordă după formula: P(n) durata = durata minimă/durata (n) ofertată.

Termenul-limită de depunere a ofertelor: 24.08.2017, ora 12.00. Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele la Registratura CJC, cu scrisoare de înaintare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii