Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru sediul Serviciului de Medicină Legală Constanţa

ro

25 May, 2018 00:00 1657 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează „Întocmire proiect tehnico-economic, faza DALI - Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI) la obiectivul «Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E - pentru Serviciul de Medicină Legală Constanţa din strada Ştefan cel Mare nr. 133”.
Contractul cuprinde şi analiza de cost beneficiu, studii geo, măsurători topografice, expertiză tehnică, audit energetic al clădirii, întocmire scenariu de securitate la incendiu, întocmire documentaţie pentru obţinerea avizului sănătatea populaţiei pentru proiectul de mai sus.
Valoarea estimată a achiziţiei: 93.876.48 lei, fără TVA. Condiţii de participare: pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de participare sau refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de atribuire.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 04.06.2018, ora 16.00, la Registratura Consiliul Judeţean Constanţa.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii