Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru instalare bariere acces în parcarea instituţiei

ro

18 Jul, 2019 00:00 1221 Marime text
Consiliul Judeţea Constanţa organizează achiziţie publică pentru lucrări de demontare şi instalare bariere acces din parcarea sediului central al administraţiei judeţene. În vederea organizării locurilor de parcare a autoturismelor staţionate în parcarea Consiliului Judeţean Constanţa, este necesară demontarea si instalarea pe un nou amplasament a barierelor auto de trafic intens, acţionate electric prin telecomandă, montate la intrarea în parcarea instituţiei ( din strada Traian).

Valoarea estimată a achiziţie este de 4.880,64 lei fără TVA.

La achiziţie, pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SICAP. Autoritatea contractantă va achiziţiona produsele de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG 395/2016, cu modificările şi completările ulterioare. În condiţiile în care oferta declarată câştigătoare se regăseşte în catalogul electronic, achiziţia directă se va realiza prin intermediul SICAP.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 25.07.2019, ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd Tomis, nr.51, Constanţa, până la data limită de depunere a ofertelor, cu adresă de înaintare conform Formular nr.1, în care se va preciza obiectul achiziţiei şi datele de
identificare ale ofertantului..
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii