Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa iluminează în culorile drapelului faţada instituţiei

ro

20 Feb, 2017 00:00 1721 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii pentru iluminat arhitectural şi decorativ, respectiv pentru realizarea instalaţiei de proiectare a luminii printr-un concept modern de iluminat arhitectural, în culorile drapelului naţional (roşu, galben şi albastru), conform specificaţiilor tehnice. Achiziţia este directă, iar sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Ofertantului câştigător i se va solicita la încheierea contractului prezentarea certificatului constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate presta activităţi în domeniul contractului. Totodată, se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din H.G. nr. 395/2016.

Pentru demonstrarea experienţei similare, se solicită ofertanţilor o declaraţie cu lista principalelor prestări de servicii similare cu obiectul contractului din ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Se pot solicita informaţii şi clarificări la Serviciul Achiziţii din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Condiţia de adjudecare este preţul cel mai scăzut, iar termenul-limită de depunere a ofertelor este 23.02.2017, ora 16.00. Ofertele se depun la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51.

Propunerea tehnică 

Ofertantul va elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate cerinţele prevăzute în specificaţiile tehnice. Termenul de execuţie va fi de maximum 30 de zile de la data primirii notei de comandă. Termenul de garanţie va fi de minimum 12 luni de la semnarea procesului-verbal de recepţie. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea „Catalogul de produse/servicii/lucrări“.

Specificaţii tehnice

Instalaţia de iluminat trebuie să corespundă condiţiilor de funcţionare la exterior, ce utilizează aparate de iluminat cu tehnologie led, şi să urmărească optimizarea şi eficientizarea consumului de energie electrică. Instalaţia de iluminat va fi alcătuită din corpuri de iluminat tip proiector bară led (opt leduri x 3W), după cum urmează: patru corpuri de iluminat de culoare roşie, unghi de focalizare îngust, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre sol; patru corpuri de iluminat de culoare roşie, unghi de focalizare larg, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre atic; cinci corpuri de iluminat de culoare galbenă, unghi de focalizare îngust, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre sol; cinci corpuri de iluminat de culoare galbenă, unghi de focalizare larg, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre atic; patru corpuri de iluminat de culoare albastră, unghi de focalizare îngust, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre sol; patru corpuri de iluminat de culoare albastră, unghi de focalizare larg, montate pe stâlpii exteriori ai clădirii, în partea superioară a acestora, orientate spre atic.
 
Corpurile de iluminat se vor monta pe suporţi realizaţi din confecţie metalică. Din tabloul de distribuţie existent al clădirii se va realiza un circuit nou care să alimenteze un nou tablou electric, montat la interior, care va deservi instalaţia de iluminat arhitectural. Aceasta va fi prevăzută cu posibilitatea aprinderii automate (printr-un releu crepuscular cu celulă fotoelectrică) şi manuale (printr-un întrerupător manual). Materialele folosite şi corpurile de iluminat vor fi însoţite de certificate de conformitate şi vor corespunde normelor tehnice în vigoare, cu respectarea specificaţiilor tehnice solicitate.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii