Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de audit extern pentru proiectul de management integrat al deşeurilor

ro

26 Apr, 2018 00:00 1719 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează, din bugetul propriu, servicii de audit extern în vederea evaluării metodologiei de fundamentare a tarifelor practicate de operatorii privaţi pentru „Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa“.
 
Serviciile de audit extern sunt necesare în vederea evaluării metodologiei de fundamentare a tarifelor practicate de către operatorii privaţi. Obiectul contractului de servicii ce va fi încheiat îl reprezintă încheierea de către prestator a unui raport complet care să includă analiza structurii tarifelor practicate şi a cerinţelor legate de serviciile prestate de operatorii privaţi auditaţi, astfel încât acestea să nu afecteze sustenabilitatea sistemului de management integrat al deşeurilor la nivelul judeţului Constanţa, elemente analizate în cadrul studiului de fezabilitate aprobat în cadrul aplicaţiei de finanţare.
 
Condiţii de participare pentru ofertanţi: pot participa toţi operatorii economici, indiferent dacă deţin sau nu cont în SEAP. Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut. Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte cerinţele considerate obligatorii şi demonstrează capacitatea de prestare a serviciilor conform acestora.
 
Ofertele vor fi însoţite de scrisoarea de înaintare, conform Formularului 1. Oferta va conţine propunerea tehnică şi propunerea financiară. Termenul-limită şi locul de depunere a ofertelor: 2.05.2018, ora 12.00. Ofertele se depun la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, municipiul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii