Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța bagă din nou bani în conservarea fostului sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu

ro

13 Apr, 2021 00:00 1767 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează achiziție pentru lucrări de conservare la imobilul din strada Izvor nr. 23
  • Imobilul este compus din clădire cu regim de înălțime parter și etaj, în suprafață utilă de 445,32 mp, plus teren aferent în suprafață de 93 mp
  • Valoare estimată:16.000 lei fară TVA
  • La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP
  • Termenul limită de depunerea ofertelor: 20.04.2021


Consiliul Județean Constanța organizează achiziție pentru lucrări de conservare la imobilul din strada Izvor nr. 23, care aparține domeniului public al UAJ Constanța și înscris în Cartea funciară nr. 245385, UAT Constanța. Imobilul este compus din clădire cu regim de înălțime parter și etaj, în suprafață utilă de 445,32 mp, plus teren aferent în suprafață de 93 mp: lucrări de conservare imobil prin închidere ferestre și ușă exterioară acces etaj cu OSB și prindere în holșuruburi la tâmplăria existentă; reparație gard prin sudarea de 2 stâlpi de țeavă neagră rotundă (Ø60,3 x 2 mm x 2,5 m) în locașurile existente pe latura dinspre strada Merișor și apoi montarea de plasă STNB Ø6 10x10 pe o lungime de 7 ml și înălțimede 2,5 ml; reparații gard la fațada principală a imobilului pe strada Izvor prin montarea de plasă.

Valoare estimată:16.000 lei fară TVA.

La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţinsaunu cont în SEAP.

Operatorii economici pot postaoferta de preţși în catalogul de produse/servicii/lucrări din SEAP.

Termenul de executare al lucrărilor de conservare imobil, din strada Izvor nr, 23 Constanța, este de 5 zile lucrătoare de Ia data prevăzută în ordinul de începere/nota de comandă.
După finalizarea lucrărilor de conservare imobil se va încheia un proces verbal de recepție semnat de către ambele părți care se va atașa la factură.
Termenul limită de depunerea ofertelor: 20.04.2021, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.


Citește și:

Licitație anulată de CJC. Clădirea fostei filiale a bibliotecii județene, din cartierul Coiciu, rămâne în aceeași stare de degradare

Peste 300.000 de euro costă proiectarea și asistența tehnică pentru fostul sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu. Cine sunt responsabilii de proiect?

Consiliul Județean, contract de verificare a lucrărilor la fostul sediu al bibliotecii din Coiciu, pe care îl transformă în arhivă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii